Prachtige landelijke woning te koop Bierbeek
28, Krijkelberg, Korbeek-Lo, Bierbeek, Leuven, Vlaams-Brabant, Vlaanderen, 3360, België
VERKOCHT €625.000 - Open bebouwing, Villa
326 4 Slaapkamers 2 Badkamers 1 Garages 2005 Bouwjaar 723

Deze prachtige landelijke woning is gelegen in een rustige straat te Bierbeek met vooraan zicht op de velden.

3D Model te bekijken op https://my.matterport.com/show/?m=nxrhrdmYJbY
De instapklare gezinswoning heeft een L-vomige living met een totale oppervlakte van 44 m² met zicht op de tuin.  De vloer in de living is een parketvloer in volle eik.  Aansluitend aan deze living en eveneens in parket is er vooraan een salon annex bureelruimte met een oppervlakte van 17m².  Het toilet bevindt zich in de mooie gevloerde inkomhall, met naast het toilet een kleine bergruimte onder de trap.
.
De leefkeuken is is 3.79m breed en 4.91m lang en is volledig ingericht, met net als de living zicht op de prachtige tuin.  Aansluitend aan de keuken is een bijkeuken en een berging.  Deze zijn volledig ingericht met ingebouwde kasten waardoor deze woning heel praktisch is.  Vanuit de berging is er toegang tot de garage met voldoende plaats voor een grote wagen.

De bovenverdieping heeft 4 grote slaapkamers.  De master bedroom beslaat 1 zijkant van de woning en heeft een slaapkamer, een dressing en een badkamer met ligbad, dubbele lavabo, douche en toilet.
Langs de andere zijkant zijn er 2 slaapkamers met daartussen een 2de badkamer met douche, lavabo en toilet.  De vierde slaapkamer bevindt zich achteraan.
Er is nog een vaste trap naar de zolder waar de mogelijkheid is om nog 2 extra kamers te maken.  Die ruimtes vragen niet veel afwerking meer.
De tuin is landelijk aangelegd en heeft een ideale oppervlakte en een tuinhuis.

Bijkomende informatie

  • EPC: 132 kWh/m²
Video
Op de kaart

Vergelijkbare panden